دانستنی های سقف یوبوت
تکنولوژی و استفاده از آن در زمینه های مختلف از جمله صنعت، کشاورزی و ساختمان سازی باعث شده است که شرایط رفاهی خوبی را برای زندگی افراد به وجود آورد.
خوشبختانه این تکنولوژی و استفاده از فناوری به صنعت ساختمان سازی راه پیدا کرده است و تحولات چشم گیری را در این عرصه ایجاد کرده است.
همان گونه که می دانیم یک ساختمان از قسمت های مختلفی تشکیل شده است مانند: سقف، دیوار، اتاق، کف و … که چنان چه برای هر کدام از این قسمت ها با کیفیت ترین مصالح استفاده شود دوام و ماندگاری بنا و ساختمان بیشتر خواهد شد.
ایمنی برای ساختمان از اهمیت بالایی برخوردار است و بلایای طبیعی مانند زلزله همیشه وجود دارند بنابراین برای جلوگیری از خسارت ها و آسیب هایی که ممکن است خطرات جبران ناپذیری به وجود آورد لازم است راهبردهای درستی در ساختمان سازی اتخاذ شود تا خطرهای احتمالی و جبران ناپذیر را کاهش دهد.
یکی از قسمت های ساختمان سقف است که برای مقاومت در برابر زلزله و کاهش مصرف بتن و آرماتور مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته است که نتیجه ی آن به وجود آمدن سقف یوبوت است که استفاده از آن با استقبال خوبی همراه بوده است.
سقف های یوبوت در ابتدا در کشورهای اروپایی در ساختمان سازی مورد استفاده قرار گرفت و پس از آن به کشور ما راه پیدا کرده است که چند دهه از ورود آن به کشور می گذرد و توانسته است رضایتمندی افرادی که در زمینه ی ساخت و ساز در حال فعالیت هستند را به خود جلب کند.نمونه یک سقف یوبوت ، سقف ماناپاد می باشد که در ایران بهترین را ارائه میدهد.
مراحل اجرای سقف های یوبوت از 7 مرحله تشکیل شده است که هر کدام ار ابن مراحل کاربری مخصوص به خود را دارد و لازم است در اجرای هر مرحله ضوابط و اصول به خوبی رعایت شود.
نحوه ی چیدمان قالب سقف های یوبوت باید با توجه به اصول مهندسی انجام گیرد و چنان چه کوچکترین تفاوت بین فاصله با نقشه ی اجرایی بوجود آید لازم است این تغیرات زیر نظر مهندسین پروژه انجام گیرد تا هیچ گونه خللی در کار به وجود نیابد.
نحوه ی چینشی که برای آرماتورهای شبکه های پایین و بالا وجود دارد قرار گرفتن میلگرد در بین دو قالب سقف یوبوت را مشخص می کند.
در هنگام بتن ریزی رعایت این اصل از الزامات است و باید دقت شود که همه ی بتن ریزی به یک باره انجام نگیرد و بهتر است بتن ریزی مرحله به مرحله انجام شود.
هنگام قالب بندی دال می توان طبق اصول و استانداردهایی که مجاز هستند از جهش و خیز منفی استفاده شود.
زمانی باید اقدام به باز کردن قالب های سقف یوبوت کنید که دو فاکتور میزان درجه حرارت هوا و اصول آیین نامه رعایت شود.
لازم است کلیه مصالح و اجزایی که در این سیستم به کار می رود بر اساس مقررات ملی ساختمان ایران و یا آیین نامه های ملی که مورد تایید است انجام بگیرد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!